W naszej ofercie znajduje się szeroki wybór doskonałych, szlachetnych wędzonek. Dlaczego są takie pożywne i wyjątkowo smaczne? Bo do ich produkcji wykorzystujemy najlepszej jakości mięso i naturalne przyprawy.
Nasi klienci już wiedzą, że aby powstało 100g dobrej szynki należy przygotować więcej niż 100g mięsa. A teraz spójrzmy na fakty:
100g szyneczki laurowej i szynki firmowej produkujemy ze 110g mięsa.
100g polędwicy wędzonej gotowanej produkujemy ze 114g mięsa.
100g udźca wieprzowego bez kości produkujemy ze 120g mięsa.
100g szynki włodarza i wędzonki krotoszyńskiej gotowanej produkujemy ze 125g mięsa.
A oto nasz rekordzista:
100g udźca wieprzowego z kością produkujemy aż ze 131g mięsa!
W tym właśnie tkwi tajemnica idealnej wędzonki. Przysłowiowa ilość mięsa w mięsie świadczy o jej jakości. A zapach i smak wędzonek z ZPM „Szarek”? To już jest kwestia umiejętnego wędzenia w tradycyjnej wędzarni opalanej drewnem. Oto i cały sekret niepowtarzalnego charakteru swojskich wędlin ZPM „Szarek” :)
Życzymy smacznego!
2024 © Z.P.M. SZAREK
Realizacja: Zdzislowicz.pl - serwisy WWW